6 Tips Penting Untuk Lawatan Taman Tema Anda Yang Seterusnya


Membawa anak-anak anda ke taman tema boleh menjadi satu pengalaman yang best untuk semua orang. Pelbagai jenis tunggangan dan makanan yang akan membawa banyak keseronokan. Tetapi anda juga perlu beratur, anak-anak akan berasa tidak selesa dan lelah kerana berasa terlalu panas-dan kami bukan hanya bercakap tentang tingkah laku anak-anak anda. Oleh itu, jika gelongsor air, dan beberapa pusingan pada merrry-go-round merupakan agenda keluarga anda, kami mencadangkan beberapa tips pengasuhan untuk membuatkan hari anda lebih seronok.

 

1) Pastikan kereta bayi anda menonjol dalam lautan kereta bayi. 

 

Sumber

Pasangkan sesuatu yang menonjol pada kereta bayi anda seperti bendera kereta tailgate atau bandanna neon pada waktu hari. Pada waktu malam, lampu basikal berkedip yang murah, permainan yang bersinar atau batang bersinar akan memudahkan percarian kereta bayi anda.

2) Anda tidak perlu membawa sebotol krim pelindung matahari yang besar sepanjang hari. 

 

 Isikan balang plastik yang kosong dengan krim pelindung matahari, dan apabila anda perlu sapu lagi, bukakan pernutup balang itu dan capkan krim pelindung matahari ke atas tangan dan kaki anak anda. Kemudian ratakan krim pelindung matahari dan boleh kembali ke tunggangan dengan segera.

3) Jangan biarkan hari yang panas menganggu hari. 

 

Sumber

Bekukan kain basah semalamanan dan simpannya dalam beg sandwic plastik. Letakkan mereka dalam peti sejuk anda untuk memastikan makanan anda sejuk, letakkannya dalam kereta bayi untuk menyejukkan anak-anak anda, atau letakkannya di bahagian belakang leher anda apabila anda tengah betatur panjang. Apabila anda taidak perlukannya lagi, letakkannya kembali ke dalam peti sejuk atau gunakan kain itu untuk membersih dan megelap tangan yang kotor.

4) Elakkan bilik loker yang sibuk di taman tema air dengan membuat tempat persalinan sendiri untuk anak-anak anda - tanpa memerlukan jahitan! 

sumber

Ambilkan sehelai tuala pantai dan guntingkan bentuk berlian di tengah kain itu (cukup besar untuk muatkan kepala anak, tetapi tidak terlalu besar daripada itu), dan gunakan lekatkan pelekat untuk megelakkan kerosaakan pada kain - ta-dah! Itu sahaja! Tuala itu akan kelihatan seperti poncho tetapi cukup besar untuk anak-anak anda menukar pakaian mandi di bawah tuala dengan privasi.

5) Ingatan Dory adalah gejala yang benar. 

sumber

Sebelum anda pergi ke taman, pastikan anda mengambil gambar tempat letak kereta anda untuk dijadikan Juga, ambil gambar sekeluarga anda sebagai peringatan tentang pakaian mereka dan simpankan telefon anda dalam beg plastik untuk memastikan ia kering dan bersih.

6) Sediakan payung sebelum hujan.

sumber

Melawan barisan panjang, kebosanan, dan kegelapan dengan kantong plastik kecil makanan ringan, mainan dari kedai serbaneka dan cenderahati murah yang anda beli SEBELUM anda datang ke taman.


Share this post